iPhone Xr Reperation

Kategorier: ,

På denne side kan du se en liste med alle vores iPhone Xr Reperation reparation i København K og Rødovre Centrum, både priser, reparationstid og garanti!

Beskrivelse
Fejlsøgning 2 års garanti Gratis
Skærm udskiftning (original kvalitet) 1400,-
Skærm udskiftning (god kopi) RING
Bagglas – Alle farver 900,-
Bagcover – Ramme RING
Batteri 800,-
Tænd og sluk knap 800,-
Bundhøjtaler 800,-
Ørehøjtaler 800,-
Dock stik – Ladestik 1200,-
Bagkamera 2000,-
Face ID 1800,-
  • Professionelt værksted Certificeret reparationsværksted
  • 2 års garanti 2 års garanti på alle reparationer
  • Hurtig reparation Typisk kun 30 minutters ventetid
  • Originale reservedele Sprit nye og helt originale reservedele

Reparation af iPhone Xr Reperation

Ny skærm til din iPhone XR

Skal din iPhone XR have ny skærm? Hos Centrum Reparation tager vi os godt af din iPhone XR. Vi udfører alle typer af reparationer, herunder skærmskift, og gør brug af reservedele af original kvalitet. Vi sørger for, at din iPhone XR får en ny skærm, så du igen kan bruge din telefon uden problemer. Det kan være til stor gene, når ens telefon ikke virker, f.eks. hvis skærmen er ødelagt, eller hvis tænd og sluk knappen er gået i stykker. Efter en reparation hos os, bliver din iPhone XR skærm så god som ny og kommer til at virke upåklageligt. Samtlige af vores teknikere er uddannet og har mange års erfaring i branchen, og så er alle vores værksteder både certificeret og esd-sikret, så du kan være helt rolig, når du afleverer din iPhone til reparation hos os. 

iPhone XR skærm med 2 års garanti

Du skal være tryg, når du afleverer din iPhone XR til reparation hos os. Derfor får du altid 2 års garanti på alle reparationer, herunder skærmskift af din iPhone XR, samt 2 års reklamationsret på funktion af skærm (frafalder dog ved selvforskyldt skade). På den måde er du sikker på, at vi står inde for kvaliteten af din iPhone XR skærm i flere år frem. Når vi udfører skærmskift af din iPhone XR skærm, tager det ofte ikke længere end 30 minutter, uanset niveauet af ødelæggelse. Skulle du få ødelagt din skærm om morgenen, kan du svinge forbi en af vores butikker inden arbejde, og så har vi den hurtigt klar til dig, så du kan have din iPhone XR med i lommen resten af dagen, så god som ny. Det skal være så nemt og enkelt for dig at få repareret din iPhone XR, og vi lover at tage dit problem seriøst, uanset type og størrelse. 

iPhone XR skærmskift – lad os stå for reparationen af din telefon

Når din iPhone XR skal have ny skærm, ny højtaler eller nyt bagkamera kan du trygt aflevere den til reparation hos os. Vi klarer alle typer af reparation af din iPhone XR, og vores teknikere står altid klar med åbne arme over for enhver udfordring. Du kan kontakte os inden da for at aftale en tid, men du kan også sagtens bare aflevere den i en af vores butikker, så tager vi os af den hurtigst muligt, så du ikke skal gå for længe uden din telefon. Har du spørgsmål til iPhone XR skærmskift eller andre reparationer, priser mm., er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 22 221 221. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Find butik nær dig