iPhone X

Kategorier: ,

På denne side kan du se en liste med alle vores iPhone X reparation i København K og Rødovre Centrum, både priser, reparationstid og garanti!

Beskrivelse
Fejlsøgning 2 års garanti Gratis
Skærm udskiftning (original kvalitet) 1800,-
Skærm udskiftning (god kopi) RING
Bagglas – Alle farver 900,-
Bagcover – Ramme RING
Batteri 800,-
Tænd og sluk knap 800,-
Bundhøjtaler 800,-
Ørehøjtaler 800,-
Dock stik – Ladestik 800,-
Bagkamera 1500,-
Face ID 1800,-
  • Professionelt værksted Certificeret reparationsværksted
  • 2 års garanti 2 års garanti på alle reparationer
  • Hurtig reparation Typisk kun 30 minutters ventetid
  • Originale reservedele Sprit nye og helt originale reservedele

Reparation af iPhone X

Hos Centrum Reparation tager vi os godt af din iPhone X. Vi kan klare alle typer af reparation af iPhone X, herunder skærmskift. Alle skal have råd til at få repareret deres iPhone, og derfor er vores priser fair og gennemskuelige. Det påvirker dog ikke kvaliteten af vores arbejde og de reparationer, vi udfører. Samtlige af vores teknikere er uddannet og har flere års erfaring inden for reparation af iPhone X. Alle vores værksteder er certificeret og esd-sikret, så du er sikker på, at din iPhone X reparation altid forløber problemfrit. Vi klarer reparationen af din iPhone X hurtigst muligt og kan ofte fikse den, mens du venter, uden at du skal stå alt for længe.

Skærmskift af iPhone X

En af de typer af reparation, vi som oftest udfører, er skærmskift af iPhone X. Selvom skærmen på iPhones er blevet bedre med årene, kan det stadig ske, at den går i stykker, hvis man taber den på en uheldig måde. Det kan være til stor gene med en ødelagt skærm, både pga. det æstetiske look og fordi, det kan gøre det besværligt, at bruge din iPhone X. Hos Centrum Reparation udfører vi skærmskift af din iPhone X, og det tager ofte ikke meget mere end 30 minutter, før du har en ny skærm. Vi bruger reservedele af original kvalitet, så skærmen ser fuldstændig ud som ny, når du får den skiftet. 

Ny skærm på din iPhone X med 2 års garanti

Skal du have ny skærm på din iPhone X, er vi det helt rigtige sted at få det gjort. Vi har 2 års garanti på skærmskift og alle andre reparationer samt 2 års reklamationsret på funktion af skærm (gælder dog ikke ved selvforskyldt skade). Derfor kan du med ro i maven aflevere din iPhone X til reparation hos os velvidende, at vi passer på den og står inde for kvaliteten af reparationen flere år frem. Du kan nemt og enkelt aflevere din iPhone X til skærmskift hos os, og du behøver ikke ringe til os inden. 

Skal vi stå for reparationen af din iPhone X?

Hvad enten du skal have ny skærm på din iPhone X, eller du skal have ny tænd og sluk knap eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe. Du kan bare aflevere din iPhone X i en af vores butikker, og ellers er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om skærmskift og andre reparationer på tlf: 22 221 221. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Find butik nær dig