iPhone 11

Kategorier: ,

På denne side kan du se en liste med alle vores iPhone 11 reparation i København K og Rødovre Centrum, både priser, reparationstid og garanti!

Beskrivelse
Fejlsøgning 2 års garanti Gratis
Skærm udskiftning (original kvalitet) 1600,-
Skærm udskiftning (god kopi) RING
Bagglas – Alle farver 1000,-
Bagcover – Ramme RING
Batteri 800,-
Tænd og sluk knap 800,-
Bundhøjtaler 800,-
Ørehøjtaler 800,-
Dock stik – Ladestik 1200,-
Bagkamera 2000,-
Face ID 1800,-
  • Professionelt værksted Certificeret reparationsværksted
  • 2 års garanti 2 års garanti på alle reparationer
  • Hurtig reparation Typisk kun 30 minutters ventetid
  • Originale reservedele Sprit nye og helt originale reservedele

Reparation af iPhone 11

Skærmskift af iPhone 11

Hos Centrum Reparation udfører vi skærmskift og mange andre typer reparation af iPhone 11. For mange er telefonen et vigtigt eje, og det kan være til stor gene, hvis den ikke virker, enten pga. en ødelagt skærm eller en ørehøjtaler, der er gået i stykker. Vi kan hurtigt udføre skærmskift af din iPhone 11 – faktisk kan vi ofte klare det på under 30 minutter, mens du ordner andre ærinder eller får en kop kaffe. Hos os er vores priser fair, uden at det går udover kvaliteten. Alle vores teknikere er uddannet og har mange års erfaring inden for reparation af iPhone 11, og så er vores værksteder alle certificeret og esd-sikret. Du kan altså være helt rolig, når du afleverer din iPhone 11 til skærmskift eller anden type reparation, velvidende at reparationen forløber uden problemer. Vi lover at passe godt på din iPhone 11!

iPhone 11 skærmskift med 2 års garanti

Det skal være så trygt, enkelt og nemt som muligt, når du afleverer din iPhone 11 til skærmskift eller anden reparation hos os. Derfor er alle vores reparationer af iPhone 11 inklusiv skærmskift altid med 2 års garanti samt 2 års reklamationsret på funktion af skærm (gælder dog ikke ved selvforskyldt skade). Så kan du med ro i maven aflevere din telefon hos os og være sikker på, at vi hos Centrum Reparation står inde for kvaliteten af din nye skærm på din iPhone 11 i flere år frem. Du kan altid aflevere din iPhone 11 til reparation hos os, og du behøver ikke bestille tid inden. Skulle du eller en anden komme til at smadre skærmen på din iPhone 11, kan du altså hurtigt få den fikset hos os, hvis du kommer forbi en af vores butikker. Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Lad os stå for reparationen af din iPhone 11

Hvad enten du har brug for en ny tænd og sluk knap, et nyt batteri eller en ny skærm på din iPhone 11, kan vi hjælpe dig. Vi gør brug af reservedele af original kvalitet og sørger for, at din iPhone 11 ser ud som ny, når den har været en tur forbi os. Du kan kontakte os inden, og ellers kan du hurtigt svinge forbi en af vores butikker med din iPhone 11 til skærmskift. Hvis du har spørgsmål til skærmskift eller andre reparationer, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf: 22 221 221. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Find butik nær dig