iPad 2019 (A2197, A2200, A2198)

Kategorier: ,

På denne side kan du se en liste med alle vores iPad 2019 (A2197, A2200, A2198) reparation i København K og Rødovre Centrum, både priser, reparationstid og garanti!

Beskrivelse
Fejlsøgning 2 års garanti Gratis
Skærm udskiftning (original kvalitet) – Sort 1150,-
Skærm udskiftning (original kvalitet) – Hvid 1150,-
Batteri 800,-
Tænd og sluk knap 800,-
Homeknap 600,-
Bundhøjtaler 800,-
Dock stik – Ladestik 900,-
Bagkamera 600,-
  • Professionelt værksted Certificeret reparationsværksted
  • 2 års garanti 2 års garanti på alle reparationer
  • Hurtig reparation Typisk kun 30 minutters ventetid
  • Originale reservedele Sprit nye og helt originale reservedele

Reparation af iPad 2019 (A2197, A2200, A2198)

Hos Centrum Reparation tager vi os godt af din iPad 7 (2019), når den trænger til reparation. Uanset hvilken type reparation, du har brug for, kan vi hjælpe dig – om du skal have ny homeknap, ny bundhøjtaler, eller om du skal have klaret en skærmreparation af din iPad 7. Vores priser er fair, og vi står inde for kvaliteten. Du kan altid ringe til os eller aflevere din iPad 7 til reparation i en af vores butikker i København. Det er nemt, enkelt og trygt!

iPad 7 skærmreparation 

Er skærmen gået i stykker på din iPad 7? Så er du kommet til det rette sted. Vi tager os af alle typer af iPad 7 reparationer, men vores spidskompetence er skærmreparation. Vi kan typisk klare en iPad 7 skærmreparation på en halv time, så du kan nemt vente i butikken, indtil vi er færdige. Og ellers har du selvfølgelig altid mulighed for at aflevere din iPad 7 i en af vores butikker og så tage ud og klare dagens gøremål – så har vi den klar, når du er tilbage igen. Vi udfører iPad 7 skærmreparation i København i samtlige af vores butikker, så det er bare at finde den butik, der ligger tættest på dig!

Aflever trygt din iPad 7 til reparation hos os – vi lover at passe godt på den

Hos Centrum Reparation ved vi, at elektroniske devices betyder rigtig meget for de fleste. Derfor skal du også føle dig helt tryg ved at aflevere din iPad 7 hos os. Det betyder bl.a., at samtlige af vores dygtige medarbejdere er uddannede og har mange års erfaring i reparation af iPad 7. Derudover betyder det også, at alle værksteder er ESD-sikret, så du er sikker på, at reparationen af din iPad 7 forløber, som den skal. Vi passer altid rigtig godt på din iPad 7 – også i fremtiden. Derfor får du altid 2 års garanti på reparationer af iPad 7 – det gælder også skærmskift. Og så får du også 2 års reklamationsret på skærmfunktionen af din iPad 7 (gælder ikke ved selvforskyldt skade). Du kan altså være helt rolig, når du afleverer din iPad 7 til reparation hos os.

Lad os stå for reparation af din iPad 7

Med flere butikker i København, kan du nemt og enkelt aflevere din iPad 7 til reparation. Du kan altid til bare at droppe forbi uden aftale, og skulle du have nogle spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på tlf: 22 221 221. Vi står klar med råd og vejledning, og glæder os til at hjælpe dig!

Find butik nær dig