Skoubogade 2, Strøget

 

iPhone og iPad reparation på strøget kØbenhavn K

OM OS

Historien bag københavn

Tilbage i sommeren 2013 slog Bredgade14 dørene op for første gang, og siden er det gået stabilt i den rigtige retning. Til at starte med var det iPhone 3G Reparation, iPhone 3GS Reparation, iPhone 4 Reparation, iPhone 4S Reparation og iPhone 5 Reparation vi beskæftigede os med. Siden er flere modeller kommet til, og vi er nu førende inden for reparation af alle Apples modeller samt Samsung, Sony, LG og Nokia.

Nu er vores primære reparationer: iPhone 6 reparation, iPhone 6S reparation, iPhone 6 Plus reparation, iPhone 6S Plus reparation, iPhone 7 Reparation, iPhone 7 Plus Reparation, iPhone 8 Reparation, iPhone 8 Plus reparation og iPhone X reparation.

I takt med repertoiret er blevet større, er vores kundebase også vokset.

Vi har i dag flere end 100 faste erhvervspartnere, som gør brug af os, hver gang deres elektronikproblemer opstår. Som altid står vores certificerede teknikere klar til at reparere en defekt SmartPhone eller Tablet, det være kan være en smadret en iPhone, et smadret iPad glas, Samsung, Sony, LG eller Nokia.

Ekspertise og kvalitet i top

For at vedholde vores ekspertise og kvalitet i top, har vi med tiden forbedret vores procedure i butikken. Det betyder vi altid har din reservedel på lager, og vi kan foretage 90% af vores smartphone reparationer på 30 minutter. Samtidig kan du nyde en kop kaffe eller et glas vand i vores dertil indrettede lounge-område.

Centrum Reparation

Rødovre Centrum 97
2610 Rødovre
info@centrumreparation.dk

Bredgade 14

Bredgade 14
1260 København K
info@centrumreparation.dk

SKOUBOGADE

SKOUBOGADE 2
1158 KØBENHAVN K
info@centrumreparation.dk

Magasin Kgs. Nytorv

Kongens Nytorv 13
1095 København
info@centrumreparation.dk