Apple MacBook Reparationer

Det kan tit være svært at vælge hvor man skal have lavet sin MacBook reparation. Hos CentrumReparation i Rødovre Centrum reparerer vi alle MacBooks. Vi udfører 99% af vores reparationer på dagen så du kan få din telefon, tablet eller computer hurtigt med igen. Vi gør os umage med hver eneste MacBook reparation – derfor giver vi også 2 års garanti på alle reparationer vi udfører. Vi bruger originale dele fra vores europæiske leverandør. Dette gør, at vi altid kan udfører din MacBook reparation når du har brug for det. Der findes mange forskellige reparationer når vi har med elektronik at gøre. Vi sætter en ære i, at du er tryg ved at lade os udføre din MacBook reparation i Rødovre Centrum. Vi er altid at træffe på telefon 22 221 221 eller på mail info@centrumreparation.dk hvis du har spørgsmål til din MacBook reparation. Vores værksted i Rødovre er esd-sikret, så din MacBook reparation forløber som planlagt. Vi er opmærksomme på, at din MacBook din personlige ejendel. Derfor udfører vi din reparation professionelt. Vi har testet alle vores originale reservedele, så vi kan minimere reparationstiden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi oplever tit at folk har fået foretaget deres MacBook reparation et andet sted i København for efter at komme til os fordi deres reparation ikke er veludført.

PROFESSIONEL SERVICE

HURTIG REPARATION

GARANTI

ORIGINALE RESERVEDELE

APPLE IPAD PRO 12.9" REPARATIONER

På denne side kan du se en liste med alle vores Apple iPad Pro 12.9" reparationer, både priser, reparationstid og garanti!

Apple iPad Pro 12.9" Reparation

Centrumreparation er din foretrukne reparatør når det kommer til skader på din Apple iPad Pro 12.9". Er din iPad Pro 12.9" skærm ødelagt eller smadret som kom forbi vores butik i Rødovre. Vores priser er lave og vores kvalitet er den højeste på markedet, vores værksteder er esd-sikrede så din iPad er sikker i mod antistatisk elektricitet når vi udfører din iPad Pro 12.9" reparation! Vores personale er uddannet og har flere års erfaring, alt dette til fordel for dig og din Apple iPad Pro 12.9".

Fejlsøgning 2 års garanti,

Tid: 30 min

Gratis

LCD + Glas (en samlet enhed)

2 års garanti, Tid: 120 min

2400,-

LCD + Glas 2nd Gen (en samlet enhed)

2 års garanti, Tid: 120 min

4500,-

 

 

SKAL VI REPARERE DIN ENHED?

Ønsker du at indsende din iPhone, iPad eller MacBook til reparation hos os er

CentrumReparation, det helt rigtige sted!

Indsend din enhed