Apple iPad Reparation i København og Rødovre

Det kan være svært at vælge hvor man skal have lavet sin iPad reparation. Hos CentrumReparation i reparerer vi alle iPads. Vi udfører 99% af vores reparationer på dagen så du kan få iPad hurtigt med igen. Vi gør os umage med hver eneste iPad reparation – derfor giver vi også 2 års garanti på alle reparationer. Vi bruger dele af original kvalitet fra vores europæiske leverandør. Dette gør, at vi altid kan udfører din iPad reparation når du har brug for det. Der findes mange forskellige reparationer når vi har med elektronik at gøre. Vi sætter en ære i, at du er tryg ved at lade os udføre din iPad reparation. Vi er altid at træffe på telefon 22 221 221 eller på mail info@centrumreparation.dk hvis du har spørgsmål til din iPad reparation. Vores værksteder er esd-sikret, så din iPad reparation forløber problemfrit. Vi er opmærksomme på, at din iPad er din personlige ejendel. Derfor udfører vi din reparation professionelt. Vi har testet alle vores reservedele af original kvalitet, så vi kan minimere reparationstiden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kom til CentrumReparation hvis du vil være sikker på at vælge den rigtige reparatør første gang.

PROFESSIONEL SERVICE

HURTIG REPARATION

GARANTI

ORIGINALE RESERVEDELE

APPLE IPAD PRO 12.9" REPARATIONER

På denne side kan du se en liste med alle vores Apple iPad Pro 12.9" reparationer, både priser, reparationstid og garanti!

Apple iPad Pro 12.9" Reparation

Centrumreparation er din foretrukne reparatør når det kommer til skader på din Apple iPad Pro 12.9". Er din iPad Pro 12.9" skærm ødelagt eller smadret som kom forbi vores butik i Rødovre. Vores priser er lave og vores kvalitet er den højeste på markedet, vores værksteder er esd-sikrede så din iPad er sikker i mod antistatisk elektricitet når vi udfører din iPad Pro 12.9" reparation! Vores personale er uddannet og har flere års erfaring, alt dette til fordel for dig og din Apple iPad Pro 12.9".

Fejlsøgning 2 års garanti,

Tid: 30 min

Gratis

LCD + Glas (en samlet enhed)

2 års garanti, Tid: 120 min

2400,-

LCD + Glas 2nd Gen (en samlet enhed)

2 års garanti, Tid: 120 min

4500,-

 

 

SKAL VI REPARERE DIN ENHED?

Ønsker du at indsende din iPhone, iPad eller MacBook til reparation hos os er

CentrumReparation, det helt rigtige sted!

Indsend din enhed