iPhone reparation tæt på Østerbro

Hos Centrum Reparation klarer vi alle typer af reparation af iPhone og andre elektroniske devices, så din telefon eller computer bliver så god som ny! Vores ældste butik i Bredgade 14 ligger tæt på Østerbro, så du ikke skal alt for langt, hvis du har behov for en iPhone reparation. Vi har mange års erfaring i bagagen og er vant til at klare alle former for reparation af iPhone – der er ikke det problem, vi ikke kan fikse! Du er hjertelig velkommen til at kigge forbi vores butik med din iPhone eller Mac eller ringe til os, hvis du har spørgsmål på tlf: 22 221 221.

iPhone reparation nær Østerbro med 2 års garanti

For os hos Centrum Reparation er kundens tryghed og tilfredshed i fokus. Derfor skal du også være helt tryg ved at aflevere din iPhone eller Mac til reparation hos os. Vi er godt klar over, at en telefon eller computer er noget af det vigtigste, man ejer, og derfor tager vi os selvfølgelig rigtig godt af dit elektroniske device. Vores værksted, som ligger tæt på Østerbro, er certificeret. Det betyder, at værkstedet er forpligtet til at overholde en række strenge krav. Når du vælger at tage fra Østerbro for at lade os stå for reparationen af din iPhone, tager vi dig seriøst. Du får derfor altid 2 års garanti på den iPhone reparation, vi har udført i vores butik nær Østerbro.

 

Vi klarer iPhone reparation inden for ca. 30 minutter! Aflevér blot din iPhone eller Mac til reparation i vores butik nær Østerbro

Vores butik i Bredgade 14 ligger helt centralt i København og derfor tæt på Østerbro. Vi holder åbent i butikken mandag til fredag fra 10-18. Det skal være så nemt og ligetil for dig at aflevere din Mac eller iPhone til reparation, og derfor har du ofte din telefon eller computer i hånden igen inden for ca. 30 minutter. Skulle du være på vej fra Østerbro til møde inde i centrum, kan du nemt svinge forbi vores værksted, aflevere din iPhone til reparation, råbe ind ad døren hvad der skal fikses og smutte igen. Så klarer vi reparationen af din iPhone, mens du er afsted, og får bare betaling og oplysninger, når du er tilbage igen. 

iPhone reparation nær Østerbro med originale reservedele

Samtlige af vores værksteder og butikker bruger originale reservedele til reparation af iPhone eller Mac. Det er selvfølgelig ikke nogen undtagelse for dig, som bor på Østerbro. Du skal mærke, at vi tager os godt af din iPhone og opleve, at den bliver som ny, når den har været forbi til en reparation hos os. Vi får vores originale reservedele fra en europæisk leverandør med meget høje standarder. Og derfor er du altid sikker på, at du får en reparation af din iPhone, hvor kvaliteten er i top!

 

Kom nemt fra Østerbro til vores butik og lad os udføre reparationen af din iPhone eller Mac!

Du er hjertelig velkommen til at svinge forbi vores butik i Bredgade 14, og ellers er du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på tlf 22 221 221 eller sende os en mail på info@centrumreparation.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig og står klar med åbne arme, stort smil og skarpt værktøj, når vi skal udføre reparation af din iPhone! Vi ses i Bredgade 14!

    • Udfyld formular
    • Vi kontakter dig

    Dine oplysninger