iPhone reparation tæt på Hvidovre

Leder du efter et sted, der kan hjælpe med reparation af din iPhone nær Hvidovre? Hos Centrum Reparation klarer vi alle typer af reparation af iPhone og andre elektroniske devices. Vi har mange års erfaring inden for branchen, går op i vores håndværk og sørger altid for, at din iPhone eller Mac bliver så god som ny, når du har fået den repareret hos os. Vores butik i Rødovre Centrum ligger kun en kort køretur fra Hvidovre, så hvis du bor i Hvidovre skal du ikke fortvivle – vi står klar til at hjælpe dig med reparation af din iPhone! Vi har endnu ikke oplevet at stå over for et problem, vi ikke kunne løse, og vi går altid ind til vores opgaver med stor entusiasme og gå-på-mod. Du er altid velkommen til at svinge forbi vores butik med din Mac eller iPhone, og du kan selvfølgelig også altid ringe til os, hvis du har spørgsmål vedrørende iPhone reparation på tlf: 22 221 221. 

2 års garanti på iPhone reparation nær Hvidovre

Hos Centrum Reparation er kundernes tryghed og tilfredshed i højsædet. Det vigtigste for os er, at du har tillid til os og er tryg ved at aflevere din iPhone til reparation hos os. En telefon eller computer er ofte et vigtigt eje for de fleste mennesker, og derfor passer vi selvfølgelig rigtig godt på din iPhone eller Mac. Vores værksted tæt på Hvidovre er certificeret, hvilket betyder, at vi er forpligtet til at overholde særlige regler og krav. Hvis du kører fra Hvidovre til vores butik for at lade os stå for din iPhone reparation, tager vi dig seriøst. Derfor tilbyder vi altid 2 års garanti på reparationen af din iPhone eller Mac.

 

Giv os 30 minutter – så kort tid tager de fleste iPhone reparationer på vores værksted nær Hvidovre

Vores butik i Rødovre Centrum ligger kun en kort tur i bil fra Hvidovre, og vi holder åbent mandag til fredag fra 10-18. Det skal være fleksibelt, hurtigt og nemt, når du afleverer din iPhone til reparation hos os, og derfor får du ofte din Mac eller iPhone tilbage i hånden inden for 30 minutter. Skal du for eksempel skynde dig til et vigtigt møde, kan du hurtigt svinge forbi vores værksted tæt på Hvidovre, aflevere din iPhone til reparation og lige råbe ind ad døren, hvad vi skal fikse. Så sørger vi for, at din telefon er klar, når du er tilbage igen og klarer bare betaling og oplysninger til den tid. 

 

iPhone reparation med brug af originale reservedele i nærheden af Hvidovre 

På alle værksteder bruger Centrum Reparation originale reservedele til iPhone reparation. Det gælder selvfølgelig også i vores butik i nærheden af Hvidovre. For os er det vigtigste, at du mærker, at vi passer godt på din iPhone, og at du får den tilbage i hånden efter endt reparation så god som ny. Vores originale reservedele får vi fra en europæisk leverandør med meget høje standarder. Dermed er du altid sikret, at du får en iPhone reparation tæt på Hvidovre af højeste kvalitet!

 

Tag turen fra Hvidovre og få udført reparation af din iPhone hos os

Du er altid meget velkommen til at besøge vores butik i Rødovre Centrum, og ellers må du selvfølgelig ringe til os på tlf 22 221 221 eller sende os en mail på info@centrumreparation.dk. Vi glæder os til at snakke med dig og til at hjælpe dig med reparation af din iPhone nær Hvidovre. Vi står klar med åbne arme, brede smil og skarpt værktøj! 

    • Udfyld formular
    • Vi kontakter dig

    Dine oplysninger