iPhone reparation nær Vesterbro

Hos Centrum Reparation hjælper vi dig med at reparere din iPhone eller Mac, så den bliver så god som ny igen. Vores butik på Gl. Kongevej ligger kun et stenkast fra Vesterbro, så du kan nemt og hurtigt få fikset din iPhone, hvis du bor på Vesterbro. Vi har mange års erfaring med reparation af iPhone, Mac og andre elektroniske devices, og der er ikke dét problem, vi ikke kan løse. Du er altid velkommen til at kigge forbi med din iPhone eller ringe til os, hvis du har spørgsmål på tlf: 22 221 221.

Kun et stenkast fra Vesterbro: iPhone reparation med 2 års garanti

Hos Centrum Reparation skal det være så trygt for dig som muligt at aflevere din iPhone eller andet elektroniske device til reparation. Vi ved, hvor vigtig en telefon eller computer er for de fleste mennesker, og derfor sørger vi altid for at tage os godt af den. Vores værksted nær Vesterbro er selvfølgelig certificeret, hvilket betyder, at værkstedet har forpligtet sig til at overholde særlige krav og regler for høj kvalitet. Når du afleverer din iPhone til reparation i vores butik tæt på Vesterbro, tager vi dig seriøst. Derfor får du altid 2 års garanti på din reparation af din iPhone, Mac eller andet elektroniske device. 

Aflevér din iPhone eller Mac til reparation i vores butik nær Vesterbro og hav den i hånden igen inden for ca. 30 minutter

Vores butik på Gammel Kongevej 169 ligger på Frederiksberg og derfor meget tæt på Vesterbro. Vi har åbent mandag til fredag fra 10-18. Det er nemt og enkelt at komme forbi med din iPhone, og vi klarer ofte en reparation på ca. 30 minutter. Hos os er fleksibilitet i højsædet, og det skal være så ligetil som muligt at aflevere din iPhone til reparation hos os. Er du eksempelvis på vej til et møde og har brug for at få fikset din iPhone hurtigt, kan du bare smide din iPhone ind til os, råbe ind ad døren hvad der skal laves og så skynde dig afsted igen. Så klarer vi reparationen af din iPhone og får bare dine oplysninger og betaling, når du er tilbage igen. 

iPhone reparation tæt på Vesterbro med originale reservedele

Alle vores butikker og værksteder gør brug af originale reservedele, når der udføres reparation af iPhone. Og det er ingen undtagelse for dig, som bor på Vesterbro. Du skal nemlig opleve, at din telefon bliver så god som ny, når den har været i hænderne på os. Vores originale reservedele får vi fra vores europæiske leverandør, som har høje standarder. Du kan dermed være sikker på, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten af en iPhone reparation hos os. 

Ring til os eller kom nemt fra Vesterbro til vores butik og lad os klare reparationen af din iPhone!

Du er altid velkommen til at svinge forbi vores butik, og ellers kan du selvfølgelig også ringe til os på tlf 22 221 221 eller sende os en mail på info@centrumreparation.dk. Vi glæder os til at betjene dig og står klar med åbne arme, skarpt værktøj og god energi, når vi skal klare reparationen af din iPhone eller andet elektroniske device! Vi ses på Gammel Kongevej 169!

    • Udfyld formular
    • Vi kontakter dig

    Dine oplysninger