iPhone reparation nær Valby

Mangler du reparation af din iPhone et sted tæt på Valby? Hos Centrum reparation kan vi udføre alle typer af reparation af iPhone, Mac og andre elektroniske devices. Vi går op i vores håndværk og sørger altid for, at din telefon eller computer bliver så god som ny. Vores butik på Gammel Kongevej ligger kun en kort køretur fra Valby, så hvis du bor i Valby, er det nemt og hurtigt at få klaret din iPhone reparation hos os. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og der er ikke dén opgave, vi endnu ikke har kunne løse! Du er altid velkommen til at komme en tur forbi vores butik med din Mac eller iPhone eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til reparation af iPhone eller andet på tlf: 22 221 221. 

Reparation af iPhone tæt på Valby med 2 års garanti

Det vigtigste for os hos Centrum Reparation er vores kunders tryghed og tilfredshed. Du skal have tillid til os og være helt tryg, når du afleverer din iPhone til reparation hos os. Vi ved, at en iPhone eller Mac for rigtig mange mennesker er noget af deres kæreste eje, og derfor sørger vi selvfølgelig altid for at passe godt på dit elektroniske device. Vores værksted nær Valby er certificeret og dermed forpligtet til at overholde særlige krav og regler for høj kvalitet. Hvis du tager vejen fra Valby til vores værksted på Gammel Kongevej for at lade os klare reparationen af din iPhone eller Mac, tager vi dig seriøst. Derfor får du altid 2 års garanti på din reparation. 

Vi klarer din iPhone reparation nær Valby inden for ca. 30 minutter! 

Vores butik på Gammel Kongevej 169 ligger tæt på Valby, og vi holder åbent mandag til fredag fra 10-18. Du skal opleve høj fleksibilitet og mærke, at det er nemt og enkelt at aflevere din Mac eller iPhone til reparation. Derfor får du også ofte din iPhone i hånden igen inden for blot 30 minutter. Hvis du er på vej fra Valby til et møde inde midt i byen, kan du hurtigt svinge forbi vores butik, aflevere din iPhone til reparation, fortælle os hvad vi skal ordne og smutte igen. Mens du er afsted, reparerer vi din iPhone eller Mac, så den er klar igen, når du er færdig med dit møde. Så klarer vi bare betaling og oplysninger dér.

Vi bruger originale reservedele når vi udfører reparation af iPhone i vores butik nær Valby

Hos alle Centrum Reparations værksteder og butikker bruger vi originale reservedele til iPhone reparation. Det gælder selvfølgelig også for dig, der bor i Valby. Det er vigtigt for os, at du oplever, at vi tager os godt af din iPhone, både i form af god service samt at din iPhone eller Mac er så god som ny, når du får den i hænderne igen. Vi får vores originale reservedele fra en dygtig europæisk leverandør, hvor standarderne er rigtig høje. Du er dermed altid sikret, at du får en iPhone reparation tæt på Valby, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten!

 

Tag den korte tur fra Valby og få udført reparation af din iPhone

Du er mere end velkommen til at besøge vores butik på Gammel Kongevej 169, ringe til os på tlf 22 221 221 eller sende os en mail på info@centrumreparation.dk. Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig med reparationen af din iPhone. Vi står klar med åbne arme, god energi og skarpt værktøj!

    • Udfyld formular
    • Vi kontakter dig

    Dine oplysninger