Erhverv

– Er du på udkig efter en erhvervsaftale, så ring på 22 221 221 eller send en mail på info@centrumreparation.dk

Erhvervskunde hos Centrum-reparation!

Erhvervsaftale hos Centrumreparation – hvorfor?

Hos CentrumReparation, Rødovre Centrum kan vi tilbyde fordelagtig Erhvervsaftale. Det autoriserede og esd-sikrede værksteder, med vores erfarne og udadvendte team står til rådighed.

Dine fordele og rabatordninger

Selvom CentrumReparation er mere end konkurrencedygtige på priser, er vi godt klar over det er det eneste vi ikke kan være lavest på. Bevæger vi os over til servicedelen, kvalitet af reservedele og udførslen af reparationen er vi helt i top. Vores uddannede team og vores esd-sikrede værksteder sørger for optimal reparation af din smartphone, tablet eller computer. Din rabat måles i % og gives ud fra antal enheder og antal reparationer der er brug for. Vi giver også rabatter på tilbehør m.m.

Som din samarbejdspartner og foretrukne reparatør gør vi altid vores bedste for at Du får den ultimative oplevelse af service og kvalitet.

Erhvervskunde hos CentrumReparation = ingen kø!

Som din samarbejdspartner og foretrukne reparatør gør vi altid vores bedste for at Du får den ultimative oplevelse af service og kvalitet.

Vores mail er altid tilgængelig, så sidder du en aften og har spildt væske eller andet udover din Apple iPhone eller iPad så skriv endelig – vi svarer næsten altid med det samme. For akut nødstilfælde ring venligst på +45 27827262.

Reparationsbranchens svar på Usain Bolt!

CentrumReparation i Rødovre Centrum er optimeret til at levere lynhurtige og kvalitetsbevidste reparationer af smartphones, tablets og computere. Vores gennemsnitlige reparationstid ligger på 30 min, hvilket er ca 29 minutter og 50 sekunder langsommere end Usain Bolt løber 100 meter! Det er i vores øjne godkendt. Er du lidt for langt væk til en køretur og vælger at sende din enhed bestræber vi os på at du har din smartphone, tablet eller computer igen inden for 48 timer.

APPLE IPAD PRO 12.9" REPARATIONER

På denne side kan du se en liste med alle vores Apple iPad Pro 12.9" reparationer, både priser, reparationstid og garanti!

Apple iPad Pro 12.9" Reparation

Centrumreparation er din foretrukne reparatør når det kommer til skader på din Apple iPad Pro 12.9". Er din iPad Pro 12.9" skærm ødelagt eller smadret som kom forbi vores butik i Rødovre. Vores priser er lave og vores kvalitet er den højeste på markedet, vores værksteder er esd-sikrede så din iPad er sikker i mod antistatisk elektricitet når vi udfører din iPad Pro 12.9" reparation! Vores personale er uddannet og har flere års erfaring, alt dette til fordel for dig og din Apple iPad Pro 12.9".

Fejlsøgning 2 års garanti,

Tid: 30 min

Gratis

LCD + Glas (en samlet enhed)

2 års garanti, Tid: 120 min

2400,-

LCD + Glas 2nd Gen (en samlet enhed)

2 års garanti, Tid: 120 min

4500,-

 

 

SKAL VI REPARERE DIN ENHED?

Ønsker du at indsende din iPhone, iPad eller MacBook til reparation hos os er

CentrumReparation, det helt rigtige sted!

Indsend din enhed